top of page
  • Forfatterens bildeChrister Aase

Mediabank-kunde: GS Energy Solutions

Oppdatert: 30. apr.

Denne posten er en liten hyllest til en langvarig kunde. GS Energy er en av de første som signerte en mediabankavtale med oss, og vi fortsetter å ha et bra samspill oss imellom og produserer godt innhold for dem.


avtale inngått
Aase Media + GS Energy Solutions

Det startet med en fotoshoot.

Vi fikk forespørsel om en fotoshoot da GS trengte å pynte litt på hjemmesiden, med både ansatt- og miljøbilder. De ble veldig fornøyde med resultatet og utfordret oss litt på hva de burde produsere videre.Mediabank-avtale

Vi så mange muligheter, både for intervjuer og verkstedsvideoer. Vi kunne virkelig være med å fremheve deres kompetanse overfor riktig målgruppe. Vi ble enige om å inngå en mediabankavtale og fordele timene utover videoprosjektene, slik at det ble filmer av god kvalitet, riktig budskap og kostnadsbesparende for kunden.God kommunikasjon. Det ble en tett dialog med salgsleder Aleksander Dahl Krag, hvor vi kom frem til raske, men effektive konsepter til film og foto som bedriften kunne bruke til sin markedsføring. I mediabanken nærmer vi oss 100 bilder, og vi er i redigering på det som skal bli deres fjerde video i banken. Vi gleder oss til fortsettelsen.
Comments


bottom of page