top of page
  • Forfatterens bildeChrister Aase

Hvordan lage en bedriftspresentasjonsvideo?

Det å lage en bedriftspresentasjonsvideo har store fordeler, da den kan brukes i mange sammenhenger. Vi skal utdype dette og vise dere en god mal for hvordan man bør sette opp denne typen video.


planlegger bedriftspresentasjonsvideo
Team Aase Media

Oppsett


  • Hvilke problemer løser dere?

  • Hvordan løser dere problemet?

  • Hva gjør dere unike?

  • Call-to-action


Problemet:

Din bedrift løser et problem for dine kunder. Dette er viktig å vektlegge, gjerne ved å vise forståelse for problemstillingen. Pass på å fokusere på mangelen av ditt produkt. En fin måte å starte videoen på er å si at bedriften ble startet på bakgrunn av et problem. På den måten etablerer du bedriften og problemet naturlig på meget kort tid. Eksempelvideo vi lagde for Asset Integrity:


Hvordan løser dere problemet?

Neste steg er å få frem produktet og opplæringen i bruken. Som i eksempelet over, får de med at de også driver med opplæring av sine kunder slik at de får fullt utbytte av produktet.


Hva gjør dere unike?

Nå kan dere vise ansatte med spisskompetanse, hvorfor dere startet bedriften, eller kanskje dere bruker spesielt utstyr for å fullføre jobben. Alle bedrifter er forskjellige. Hva gjør din bedrift unik?


Gjenbruk: Ikke bare kan denne videoen lastes opp på alle sosiale medier-kanaler, brukes på hjemmesiden og vises på TV-skjermen i resepsjonen. Den er også nyttig for oppsøkende selgere, som kan introdusere bedriften uten lange og kjedelige tekster, for eksempel ved å sende e-post ved første kundekontakt. Trenger din bedrift produksjon av denne type video?
Comments


bottom of page