top of page
  • Forfatterens bildeChrister Aase

Fem gode grunner til å lage rekrutteringsvideo

En stillingsannonse i ren tekst og kanskje noen bilder gir lite innblikk i menneskene, miljøet og selve personligheten til bedriften. En video kan være faktoren som vipper de gode kandidatene din vei. Den kan brukes både til å øke trafikk inn til stillingsannonsen, så vel som den kan brukes i annonsen for bedre konvertering.


Innspilling av video

1 Troverdighet

Det at ledere og ansatte legger frem hvordan bedriften er og hva som kreves av den neste ansettelsen, skaper tillit hos potensielle søkere. Det kan øke interessen for å jobbe hos nettopp deg.


2 Menneskene

Menneskene i bedriften, både ledelse og ansatte, kommer ikke frem fra en tekstannonse alene. Hvem som blir dine neste kollegaer er en viktig faktor når du velger din neste arbeidsplass.


3 Ærlighet

Dette punktet er rettet mot bedriften. Videoen må være ærlig om hvordan det er å jobbe hos din bedrift. Målet er ikke å få flest mulig ansatte, men å finne den riktige ansatte som trives under din bedrifts rutiner.


4 Organisk rekkevidde

Rekrutteringsvideoer har en tendens til å bli delt videre både av ansatte og kunder. De skaper et digitalt fellesskap og gir dem som er foran kamera i videoen en form for stolthet.


5 Reklameeffekt

Ja, den har også en reklameeffekt, da den også havner i feeden til potensielle kunder og viser en bedrift i vekst.


Sjekk ut rekrutteringsvideoen vi i Aase Media lagde for BUHR her:コメント


bottom of page