top of page

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 10.01.2024

Velkommen til Aase Media AS!
 

Vi respekterer personvernet ditt og ønsker å være transparente om hvordan vi behandler eventuell informasjon du gir oss gjennom dette nettstedet.
 

1. Innsamling av informasjon

Vi samler ikke inn personlig informasjon direkte gjennom nettstedet vårt, med mindre du velger å oppgi slik informasjon gjennom våre "Kontakt oss" skjema.
 

2. Kontakt oss skjema

Hvis du velger å kontakte oss gjennom skjemaet på nettstedet, vil de opplysningene du gir, kun bli brukt til å svare på henvendelsen din. Vi deler ikke denne informasjonen med tredjeparter, og vi lagrer den ikke på nettstedet.
 

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker kanskje informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon.
 

4. Tredjeparts lenker

Vær oppmerksom på at vårt nettsted kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Vi har ingen kontroll over personvernet eller innholdet på disse nettstedene og er ikke ansvarlige for deres praksis.
 

5. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen, og eventuelle endringer vil bli publisert her. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne erklæringen for å være oppdatert.
 

Kontakt oss:

Har du spørsmål angående vår personvernerklæring? Ta kontakt med oss. på mail: christer@aasemedia.no

Takk for at du besøker Aase Media AS!

bottom of page